Vaikka täällä HoodNewsin puolella onkin elelty hieman hiljaiseloa, on FoodHoodin suunnittelutyö ollut kovassa vauhdissa. Grilli on käynyt kuumana ja jääkaapissa kylmä olut odottaa ottajaansa.

Nyt, kun h-hetki alkaa jo olemaan aivan nurkan takana, on aika täydentää tiimiämme uusilla osaajilla. Haemme iloiseen työporukkaamme osaajia tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia makuelämyksiä ja laadukasta asiakaspalvelua. Jos olet kiinnostunut työskentelemään herkullisen ruoan ja juoman parissa, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme iloiseen työporukkaamme osaajia tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia makuelämyksiä ja laadukasta asiakaspalvelua. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa sekä kannustavassa ilmapiirissä ravintola- ja kahvilatyön parissa. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelualalla ja ruoan parissa katsotaan eduksi. Me kuitenkin FoodHoodilla uskomme myös siihen, että omalla motivoituneella asenteella ja oppimishalulla on suuri merkitys hyvästä työntekijästä puhuttaessa, joten aikaisemman kokemuksen puute ei ole este meillä työskentelylle. Hygieniapassin edellytämme työntekijöiltämme.

Mielestämme jokaisen ruokaan rakkaudella suhtautuvan tulisi saada työskennellä oman intohimonsa parissa. Tästä syystä meillä onkin tarjota niin koko- ja osa-aikatyötä, kesätyötä, kuin myös harjoittelupaikkoja.

Koska FoodHoodin yksi pääideoista on olla siellä, missä herkullista ruokaa eniten kaivataan, ei tarjoamamme työkään ole sitä perinteisintä neljän seinän sisälle rajoittuvaa. Meillä pääset työskentelemään ulkoilmassa keskellä ihmisvilinää ja kohtaamaan kurnivat vatsat siellä, missä niitä eniten on.

Jos siis haluat olla mukana tarjoamassa unohtumattomia ruokahetkiä ja asiakaslähtöistä palvelua huipputiimissä, suosittelemme lämpimästi työhakemuksen täyttämistä pikimmiten! Se käy helposti täyttämällä lomake kohdassa “Töihin FoodHoodille“.

Tehdään tästä yhdessä herkullinen tarina!

Foodhood tiimi